Algemene Voorwaarden van Mooi Afval

Versie 1.0

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 4 mei 2013.

Welkom op MooiAfval.nl. Als u gebruik maakt van deze website gaat u akkoord met de volgende algemene voorwaarden, inclusief de bijbehorende privacy statement behorende bij Mooi Afval.

De term ‘Mooi Afval’, ‘wij’, ‘we’ of ‘ons’ heeft betrekking tot de eigenaren van deze website. De term ‘u’, ‘jij’ of ‘je’ heeft betrekking tot de gebruiker of bezoeker van onze website. Het gebruik van deze website gaat gepaard met de volgende gebruikersvoorwaarden:

  • De inhoud van de pagina’s van deze website is uitsluitend voor uw algemene informatie en gebruik. De inhoud kan op ieder moment door ons aangepast worden.
  • Wij dan wel derden verstrekken geen enkele garantie op nauwkeurigheid, juistheid, prestatie, compleetheid of toepasselijkheid van de informatie en materialen gevonden of aangeboden op deze website voor wat voor doel dan ook. U bent zich ervan bewust dat informatie op deze website eventueel niet geheel correct of foutloos is.
  • Het gebruik van informatie of materiaal van deze website is volledig voor uw het eigen risico. Het is uw eigen verantwoordelijkheid dat de informatie, producten of service die beschikbaar is op deze website overeen komt met uw specifieke wensen.
  • Deze website bevat materiaal dat eigendom is van ons of waarvoor wij een licentie hebben. Dit materiaal bevat, maar is niet gelimiteerd tot, het ontwerp, lay-out, design, visuele voorkomen en grafische vormgeving. Reproductie is verboden, anders dan wat toegestaan is volgens de copyright rechten.
  • Deze website kan van tijd tot tijd ook links naar andere websites bevatten. Deze links worden aangeboden om u van verdere informatie te voorzien. De links naar externe websites zijn niet per definitie eigendom van Mooi Afval. Wij hebben dan ook geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze gelinkte websites.